Om oss

aaker 3

Nittedalsporten.no

Nå har Nittedalsporten.no gått gjennom en stor forvandling, med mange nye muligheter.Første trinn er nå gjennomført, tilpasninger og nye elemnter vil bli lagt til fortløpenede.

Håper du får glede av de nye sidene våre. 

Info

Nittedalsporten.no er utviklet og drives på fritiden av Håkon Røvang.

Det er med stor glede portalen nå presenteres i ny og mer moderne form med gode muligheter for videre utvikling fremover.

Sidene er laget for å vise det komplette tilbud som finnes i Nittedal både innen næringsliv, frivillig arbeid, kultur, kirke, friluftsliv, idrett, barnehager og skoler. Det fokuseres spesielt sterkt på historisk stoff og severdigheter i bygda.

Arbeidet har etter hvert blitt omfattende - men det har vært veldig inspirerende å lete frem stoff, reise rundt i bygda å ta bilder og ved selvsyn se steder man hører om. Dette arbeider fortsetter fremover. Bidrag fra andre mottas med glede!

SAM 0506

 

En populær portal i Nittedal

Nittedalsporten har ca 400 unike lesere innom sidene hver dag. Antallet sidevisninger øker for hver måned, og har siden starten i  2005 ligget på ca 1000 sidevisninger hver dag.

Dine synspunkter

For å gjøre sidene så gode som mulig, er jeg avhengig av din støtte. Gi meg gjerne innspill om det er noe som er bra, mindre bra eller informasjon som mangler. Jeg er takknemlige for alle innspill!

blad is

 

Om oss

Nittedalsporten.no er utviklet og drives på fritiden av  Håkon Røvang.

Sidene er laget for å vise det komplette tilbud som finnes i Nittedal både innen næringsliv, frivillig arbeid, kultur, kirke,  friluftsliv, idrett, barnehager og skoler.

Det fokuseres spesielt sterkt på historisk stoff, friluftsliv og severdigheter i bygda.

Du er her: Hjem Hjem Om oss