Lilloseter Sportstue

lilloseter1

Lilloseter er en turisthytte og serveringssted i Lillomarka i Nittedal / Oslo.

Stua har 120 sitteplasser og bestyrere siden 2008 har vært Mette og Torgeir Soot. Stedet er berømt for kanelbollene sine, i tillegg til å ha et godt utvalg hjemmelagde bakervarer inkludert baguetter og rundstykker. Du kan også få kjøpt varmretter når det er kveldsåpent i vintersesongen.
Stua tilbyr dessuten et eget hundehus hvor du kan sitte innendørs sammen med hunden din. Lilloseter er tilrettelagt for syns- og bevegelseshemmede.

Dette er et yndet turmål både sommer og vinter, og det er lett å komme frem for både turgåere og syklister om sommeren og på ski om vinteren.  

Selve hytta ligger på en høyde mellom Aurevann og Langevann. Lilloseter et populært utfartssted for beboerne i Groruddalen, og ligger bare fire og en halv kilometer fra parkeringsplassen til Steinbruvann ved Grorud, og fire fra Ammerud.

For å komme til Lilloseter fra Nittedal så kan man både komme inn fra Nord over Sinober og Østfra Slattum eller Skytta eller sydfra Oslo.
Det er fint å besøke de andre turmålene ved Sørskogen, Nydalshytta, Buråsen når man er i hjertet av Lillomarka.

Kilde: Turkameratene Nittedal og Lilloseters hjemmeside.

Les mer om plassen Lilloseter |  Hjemmeside

lilloseter2

lilloseter3

lilloseter4

lilloseter7

lilloseter5

Om oss

Nittedalsporten.no er utviklet og drives på fritiden av  Håkon Røvang.

Sidene er laget for å vise det komplette tilbud som finnes i Nittedal både innen næringsliv, frivillig arbeid, kultur, kirke,  friluftsliv, idrett, barnehager og skoler.

Det fokuseres spesielt sterkt på historisk stoff, friluftsliv og severdigheter i bygda.

Du er her: Hjem Lilloseter Sportstue