Galleri Würth

Galleri Würth

Galleri Würth åpnet i 2003 og er et ikke-kommersielt visningssted for en av Europas største private kunstsamlinger, den tyske Würth-samlingen. Samlingen har en hovedvekt av europeisk og amerikansk maleri, grafikk og skulptur fra slutten av 1800-tallet og frem til i dag. Galleriet har skiftende utstillinger hovedsakelig basert på Würth-samlingen.

Galleri Würth ligger i tilknytning til Würth Norge sitt hovedkontor på Hagan (se kartet) og er et av totalt 15 visningssteder for Würth-samlingen i Europa. Galleriet har gratis adgang, gratis parkering og er åpent for alle. Det har også en liten café med sitteplasser både ute og inne og en gavebutikk med blant annet bøker og postkort. Hver søndag kl. 13 tilbyr vi en offentlig omvisning i utstillingen.

Galleriet har ulike arrangementer i løpet av året, som familiedager, foredragskvelder og åpninger. Meld deg gjerne på nyhetsbrevet via hjemmesiden www.wuerth.no/galleri for å få informasjon på mail om det som skjer ved Galleri Würth. På nettsiden finner du også informasjon om åpningstider og den aktuelle utstillingen. Følg også Galleri Würth på Facebook for oppdateringer!

Vi tilbyr private omvisninger til lag og bedrifter og har utleie av møterom til seminar og kurs. Ta gjerne kontakt for mer informasjon!

E-mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., tlf. +47 46 40 12 64

Galleri Würth's hjemmeside

galleriwurth1

Galleri Würth  

galleriwurth2

Finn frem:

 

wurth1

wurth2

Om oss

Nittedalsporten.no er utviklet og drives på fritiden av  Håkon Røvang.

Sidene er laget for å vise det komplette tilbud som finnes i Nittedal både innen næringsliv, frivillig arbeid, kultur, kirke,  friluftsliv, idrett, barnehager og skoler.

Det fokuseres spesielt sterkt på historisk stoff, friluftsliv og severdigheter i bygda.

Du er her: Hjem Galleri Würth