Turkameratene Nittedal Turlag

Turbrosjyre 2016 1

 

Turkameratene

Turkameratene startet som et åpent samarbeid mellom tur- og friluftsinteresserte foreninger og enkeltpersoner våren 2010.  Målet var å få flere nittedøler ut på tur og gjøre dem bedre kjent i kommunen.  Høsten 2013 ble Turkameratene Nittedal Turlag stiftet som et eget lokallag under DNT Oslo og Omegn.  Turkameratene Nittedal Turlag arrangerer fellesturer til naturperlene rundt i Marka.  Det er sosiale og hyggelige turer og det satses på både korte nærturer og langturer for de sprekeste.  Felles rast for alle med ekstra innhold gir ekstra bonus for alle som er med på tur. Lek og aktiviteter for barna hører med på turene.

 

Se bladbar brosjyre for 2016 her

Se bladbart turpass for 2016 her

 

Det finnes også et godt tilbud til de som ønsker å gå på tur på egenhånd.  Sjekk www.nittedalsturene.no og skriv ut turbeskrivelse og kart til 15 vinterturmål.  Fra 27.4. 2015 ble det satt ut 30 sommerturmål rundt omkring i kommunen. Vi satte også ut 5 turpostkasser hvor besøket kan registreres.

Bli gjerne med i frivillig arbeid som dugnadsarbeider på stier, planlegging av turer eller i Barnas Turlag. Det er også en egen gruppe for de som er interessert i å arbeide med kulturminner.  Velkommen med på våre aktiviteter.

Følg oss også på Facebook:

turkameratene

DSC 0058

Turpass 2016 1

skogbro

nittedalsturene

DSC 4108

 

Om oss

Nittedalsporten.no er utviklet og drives på fritiden av  Håkon Røvang.

Sidene er laget for å vise det komplette tilbud som finnes i Nittedal både innen næringsliv, frivillig arbeid, kultur, kirke,  friluftsliv, idrett, barnehager og skoler.

Det fokuseres spesielt sterkt på historisk stoff, friluftsliv og severdigheter i bygda.

Du er her: Hjem Friluftsliv Turkameratene Nittedal Turlag